maandag, 06 juli 2020

VERTEL UW VERHAAL

Werken aan Verhalen is een zoektocht naar de mooiste verhalen en persoonlijke geschiedenissen van Rotterdammers. Onze Verhalenstudio trekt door de wijken van de stad en nodigt alle bewoners, jong en oud, uit hun verhaal te vertellen. De verhalen worden opgenomen in de reizende, professionele geluidsstudio en voor de eeuwigheid bewaard in het Gemeentearchief Rotterdam.

 

LUISTERBOEK

14 mei 1940. Een bombardement op de stad. 54 ooggetuigen vertellen over wat ze zagen,wat ze hoorden, wat ze voelden. Luister naar de persoonlijke verhalen over toen om de stad van nu te begrijpen.

 

 

Op 14 mei 2010 presenteren we het LUISTERBOEK Langs de Brandgrens dat bestaat uit 4 cd’s met ieder een compilatie van fragmenten uit de verhalen en 60 pagina’s prachtig fotomateriaal! Het Luisterboek is in Rotterdam verkrijgbaar bij Boekhandel Selexyz Donner, Boekhandel Snoek, Oosterboekhandel J. Amesz, Antiquariaat Raster, het Oorlogs- en Verzetmuseum, Historisch Museum Rotterdam het Schielandshuis en het Gemeentearchief Rotterdam. En het is voor 9,95 Euro via info@werkenaanverhalen.nl te bestellen.

 

LUISTERBOEK Langs de Brandgrens – ISBN 9789081060233

 

>terug >>